Rust in de tent!

Workshop Rust in de Tent!

13:00- 14:00 uur

14:15- 15:15 uur

De Kamers, Amersfoort

Expressions of Leadership Event 2020

Saskia Chatillon

Foto%205%5B8%5D%20kopie_edited.jpg

Over Saskia Chatillon

Trainer Saskia Chatillon helpt sinds 2002 mensen in hun ontwikkeling en is auteur van het boek Rust – Het geheim van een stiller hoofd. Ze is gastdocent van Servant-Leadership Solutions en gecertificeerd Servant-Leadership trainer. Haar missie is om leiders en medewerkers naar meer rust te brengen voor een betekenisvol en gelukkig leven.

De uitdrukking van je leiderschap begint bij jezelf, bij jouw essentie. Maar hoe blijf je jouw essentie vinden tijdens drukke dagelijkse uitdagingen? Hiervoor is rust nodig, wat je snel meer overzicht en energie geeft. Ook is rust de ingang naar meer wijsheid, wat de kwaliteit van je leiderschap ten goede komt. 

 

Uit onderzoeken blijkt dat je tien keer meer focus krijgt door rust en dat het stress met 40% vermindert. Schattingen zijn dat je door een rustig hoofd wel tot wel vier keer meer energie overhoudt. Rust is dus onmisbaar om vitaal te kunnen functioneren en om hierdoor je leiderschap inspirerend tot uitdrukking te brengen.

 

Een organisatie waar rust in de tent heerst, is een plek waar mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Maar elk persoon heeft zijn of haar eigen ingang en persoonlijke voorkeur om meer rust te vinden. Tijdens de workshop ‘Rust in de tent’ verken je de meest effectieve manieren om tijdens je werk naar een basisniveau van rust te gaan. Met simpele technieken en leuke testjes verken je jouw mate van rust en leer je ook jouw ingang naar rust in de tent kennen.

"Never assume that loud is strong and quiet is weak"