OVER ONS

SLS logo-WEB.png

Het 'Expressions of Leadership Event 2020' is een leiderschapsevent zonder sprekers en mentale verhalen maar mét performers en leiderschapsexperts die je meenemen op een bijzondere en gewaagde reis naar jezelf. Dit bijzondere en unieke event is een initiatief van Servant-Leadership Solutions en Pioniers Magazine.

 

Wij hebben de gezamenlijke missie om van managers leiders te maken: voorbereid op een maatschappij die constant onderhevig is aan verandering en een toekomst die andere kwaliteiten vraagt van leiders, pioniers en professionals met een voorbeeldfunctie.

Waarom dit event?

Dit initiatief is geboren vanuit de behoefte om een event energie te laten opleveren in plaats van je moe te maken zoals we regelmatig zelf ondervinden als we naar een leiderschapsevent toe gaan. Het gevolg was dat we steeds minder deze events bijwoonden (of eerder weggingen) maar op zoek gingen naar hoe het dan wél kan. We verzamelden al snel de juiste mensen om ons heen om onze pionierende formule te kunnen realiseren. 

 

Dit bijzondere en unieke event is een initiatief van Servant-Leadership Solutions en Pioniers Magazine. Wij hebben de missie om van managers leiders te maken: voorbereid op een maatschappij die constant onderhevig is aan verandering en een toekomst die andere kwaliteiten vraagt van leiders.

 

Zodat je leiding kunt geven vanuit wie jij bent als mens, waarbij gevoel en verstand in balans zijn en waarbij de scheidslijn tussen wie jij privé bent als mens niet meer verschilt van wie jij (zakelijk) bent als leider. Om deze congruentie te ondersteunen bieden we je dit evenement aan. Ter inspiratie, ter overdenking, ter belichaming van wie jij bent. Zodat je helemaal jezelf kunt zijn en uit de verf komt. En we hopen natuurljk dat je weggaat met een gevoel dat je energie gekregen hebt en onder de indruk bent van hoe leiderschap er ook uit kan zien.In het beste geval (en daar hopen we op) verandert er iets in hoe je naar (jouw eigen) leiderschap kijkt.

Over Servant-Leadership Solutions​​

Het is de missie van Servant-Leadership Solutions om van managers inspirerende leiders te maken. Om dat te bereiken helpen wij bij het scheppen van een bedrijfscultuur waarin succes bereikt wordt door mensen de ruimte te geven voor eigen initiatief, zich te ontwikkelen en hen in staat te stellen van betekenis te zijn. Wij begeleiden jou en je organisatie bij de realisatie van jouw doelen. Servant-Leadership zien we als oplossing voor interpersoonlijke, organisatorische en maatschappelijke dilemma's.

Wat is Servant-Leadership?

Servant-Leadership is een ‘manier van zijn en doen’ waarbij de leider dienend is aan de groei van anderen, de organisatie en zichzelf. Daarmee draagt deze filosofie bij aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving als geheel. Servant-Leadership helpt bij het scheppen van een bedrijfscultuur met een gezonde mix van natuurlijke hiërarchie en zelfsturing of zelforganisatie.

Daan%20en%20Carla_2019_02_LR_edited.jpg

Daan Fousert en Carla de Ruiter, eigenaren van Servant-Leadership Solutions.

PM-logo-WEB.png

Over Pioniers Magazine

Pioniers Magazine is een digitaal magazine dat pioniers ondersteunt bij hun leiderschap, hen uitdaagt bij ontwikkeling en een podium biedt om kennis en ervaring te delen. We laten mensen aan het woord die pionier zijn in hun vakgebied of met hun levensstijl. Hiermee inspireren en motiveren zij andere mannen en vrouwen om hun unieke, waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving zodat er maatschappelijke vooruitgang plaats kan vinden.

We benadrukken de realiteit van het leven in achtergrondartikelen en interviews met bekende en minder bekende pioniers en hun grote of kleine initiatieven uit binnen- en buitenland. We ondersteunen daarnaast,  met onze relevante artikelen, een brede context voor verandering in de maatschappij.

 

Pioniers Magazine is een werkmaatschappij van Servant-Leadership Solutions.