De ruimtereis van je leven!

Workshop De ruimtereis van je leven!

13:00- 14:00 uur

14:15- 15:15 uur

De Kamers, Amersfoort

Expressions of Leadership Event 2020

Daan Fousert

Portret Daan_2019_11_LR.jpg

Over Daan Fousert

Daan wordt algemeen beschouwd als de grondlegger van Servant Leadership in Nederland. Hij schreef diverse boeken over Management, Human Resources en Dienend-Leiderschap. Zijn professionele focus is gericht op de volle breedte van leiderschap en de ontwikkeling van mensen. Hij is mede-eigenaar en algemeen directeur van Servant-Leadership Solutions en redacteur bij Pioniers Magazine.

Spirituele bouwstenen voor een vrijer leven in balans voor zakelijke leiders.

Als leider ligt er veel op jouw bord en zijn verwachtingen hooggespannen. Je doet als leider je uiterste best en je vind presteren belangrijk maar soms mis je iets. Balans tussen wie jij bent als zakelijk leider en wie jij bent als mens. Je wilt meer evenwicht tussen je gevoel en verstand. 

 

Om dat te bereiken is het belangrijk om afscheid te nemen van oude overtuigingen die constant de boventoon vieren en de weg te gaan van het hoofd naar het hart. Van de rationele manier van leven naar een meer dieper, gevoelsmatige en intuïtieve manier van leven.

 

Met de spirituele bouwstenen ben jij in staat je ratio te verbinden met je gevoelsleven zodat je succesvoller bent in wat je doet en een inspiratie en rots in de branding kunt zijn voor anderen.